TRADICIJA I ISKUSTVO

.

.

.

Kompanija CINI je osnovana 1977. godine kao zanatska radionica za pružanje usluga u galvanotehnici. Iako je uspešno radila kao kooperant velikim državnim preduzećima, sa promenama na tržištu i kompanija se menjala i ubrzo usvojila poslovnu orijentaciju koja se zasnivala na razvoju i proizvodnji sopstvenih, originalnih rešenja.

Danas, CINI Čačak je privatno porodično preduzeće sa sedištem u Čačku (Srbija), poslovno orijentisano na inovacije i razvoj što je snažno podržano tokom svih 40 godina postojanja.

Pionir u mnogim oblastima, CINI predstavlja referentno srpsko preduzeće sa lepezom sopstvenih proizvoda, prvenstveno iz oblasti termotehnike. «Uvek nešto novo» ne predstavlja samo korporativni slogan kompanije, već i trajni podsticaj i imperativ poslovanja.

Poslovna organizacija pokriva sve faze realizacije proizvoda kroz sopstveni razvoj, proizvodnju, marketing i prodaju.

Politika negovanja odnosa sa kupcima u cilju zadovoljenja njihovih potreba podrazumeva dobru saradnju među sektorima i maksimalno individualno zalaganje svakog pojedinca.

Kompanija CINI je osnivač i aktivni član PU GRADAC 97, prvog privatnog poslovnog udruženja u regionu.

Takođe, kao član aktivno učestvuje u radu Naučno-tehnološkog parka Čačak, udruženja privrednika Čačka FORUM, Privredne komore Srbije i Regionalne privredne komore.

PROIZVODNI PROGRAM

.

.

.

Tokom godina, kompanija CINI je u svom proizvodnom programu imala različite proizvode, od elektronskih uređaja, preko hemijskih preparata za domaćinstvo, električnih grejača, do šporeta na drva. Iako međusobno različiti proizvodi, svi oni imaju jednu zajedničku karakteristiku, a to je da su originalni i u potpunosti razvijeni unutar kompanije CINI, kao i to da su nastali kao odgovor kompanije na trenutne potrebe tržišta.

Proizvodni portfolio obuhvata sledeće programe koji se već više godina nalaze u serijskoj proizvodnji: bimetalni radijatori, radijatori za kupatilo/sušači peškira, električni radijatori, električni grejači za radijatore i sušače peškira.

Većina proizvoda se već 20 godina izvozi na razvijena tržišta širom Evrope (Švedska, Danska, Nemačka, Velika Britanija, Poljska, Češka, Italija, Švajcarska, Grčka, Bugarska), kao i tržišta Rusije, Ukrajine, Kazahstana i zemalja u okruženju.

CINI ČINE LJUDI

.

.

.

Preduzeće CINI trenutno upošljava više od 50 radnika, od kojih oko 40% ima visoki stepen obrazovanja. Pored toga, sa ponosom ističemo stručnost, znanje i iskustvo velikog broja specijalizovanih tehničara i majstora, čiji je doprinos veoma važan kako u procesu efikasnog osvajanja proizvoda, tako i u uspostavljanju i funkcionisanju same proizvodnje.

Korporativna kultura preduzeća neguje timski rad i zajedništvo, a u isto vreme prepoznaje i podržava pojedinačni trud i razvoj unutar grupe.

MISIJA I VIZIJA

.

.

.

„I posle 40 godina postojanja, ostali smo dosledni čistim, jednostavnim i postojanim principima sa kojima smo ušli u poslovni svet: Razvoj, primena i plasman inovacija, patenata i novih tehnologija, uzdajući se u ideje, znanje, inventivnost i stvaralačku energiju sopstvenih kadrova.

Podržavamo mlade, kreativne i uspešne ljude, što osećamo kao potrebu, ali i dužnost, da na poseban način uzvratimo društvu i sredini u kojoj se razvijamo.

U naredni period ulazimo jednako mladi, sa željom da i dalje stvaramo i radimo, da se dokazujemo. Želimo da i u budućnosti budemo izvor novih ideja, koje ćemo uspešno pretvarati u inovativne proizvode i plasirati na svetsko tržište.

Cilj kome težimo: Primena patenata

I novacija

Novih tehnologija i

I deja koje ćemo zajedno ostvariti”

– Slobodan Spasović, vlasnik i generalni direktor CINI doo

Tajne uspeha:

orijentacija na inovacije i razvoj

iskustvo i stručnost

garancija kvaliteta – kombinacija estetike i učinka

fleksibilna poslovna organizacija

sveobuhvatna poslovna saradnja

PRIZNANJA I PATENTI (UVEK NEŠTO NOVO)

.

.

.

U skladu sa filozofijom kompanije i prepoznatljivim sloganom „Uvek nešto novo”, CINI je registrovan kao razvojno-proizvodni centar kod Ministarstva za nauku Republike Srbije. Ova zvanična potvrda je izdata na osnovu dugogodišnje inovacione delatnosti i 15 registrovanih patenata, od kojih je većina i realizovana u sopstvenoj proizvodnji.

Prepoznat kvalitet i inovacije rezultovali su brojnim priznanjima i nagradama kako na domaćim i inostranim skupovima, tako i od strane raznih nezavisnih institucija – udruženja novinara, nevladinih organizacija, privredne komore, revizorskih kuća, privrednih udruženja, itd.

Ginisov rekord

Jedno od mnogobrojnih priznanja koje se izdvaja je Ginisov rekord za „Najveći radijator na svetu” , koji je napravljen u sklopu obeležavanja 30 godina postojanja kompanije. Najveći radijator je bio demonstracija originalne CINI tehnologije za izradu radijatora. Radijator za Ginisa je izrađen u dimenziji 6 x 6 m, povezan sa svom potrebnom opremom kako bi bio u funkciji grejanja, što je i bio zahtev kompanije Guinness World Records.

 

Podaci o firmi

PREUZMI

APR rešenje

PREUZMI

PDV potvrda

PREUZMI